Elérhetőségeink

Inspiráció Egyesület

4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2.

Telefon: 42/500-493

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kik vagyunk?

Az Inspiráló Csapatépítés játékvezetői képzett és gyakorló trénerek, játékmesterek, szervezetfejlesztők, közösségépítők.

Éppen ezért a csapatépítéseink mindig valamilyen fő irányt követnek.

Amellett, hogy a játékok szórakoztatóak, kikapcsolódást nyújtanak, feltöltenek energiával, más funkciójuk is van. Erősítik, javítják a kommunikációt cégen, szervezeten, közösségen belül.

Segítenek tisztázni és jobbítani az emberi viszonyokat.

Kimondatnak olyan dolgokat a résztvevőkkel, amelyek már régóta érlelődnek, befolyásolják a napi együttműködés minőségét, de eddig még nem kerültek a felszínre.

 

Hogyan dolgozunk?

Instant sablonok helyett rátok szabott módszerekkel

Mindig a szervezetre, közösségre szabott módszerekkel dolgozunk. Nincsenek sablonjaink, instant tréningjeink.

Mi rátok vagyunk kíváncsiak. Arra, milyen közösség vagytok, mire van szükségetek, miben van elakadás, hol van fejlesztendő terület. Ennek ismeretében testreszabott, csak nektek összeállított játéksort és feldolgozási módszereket viszünk, így hozzuk ki a csapatotokból a legtöbbet.

 

Komolyan vesszük a szerződéskötés folyamatát

Szervezeti, céges csapatépítések előtt alaposan átbeszéljük az igényeket, szükségleteket a megbízóval, vezetővel. Abban hiszünk, hogy az előzetesen jól átbeszélt igények, feltételek, szervezeti tudnivalók mindannyiunk számára garanciát jelentenek. Rugalmasak, nyitottak vagyunk, de egyben precízek, pontosak és a szakmai munkánkra igényesek. Ezért már az ajánlattétel szakaszára is figyelünk, kérdezünk és informálunk.

 

Öncélú, időrabló csapatépítés? Felejtsétek el!

Változatos, izgalmas, szórakoztató és funkcionális gyakorlatokat állítunk össze nektek.

A csapatépítésnek nálunk mindig van egy íve, van egy fő irányvonala, amire felfűzzük a napi programot. Van egy közösen meghatározott célja, egy olyan pont, ahová el szeretnétek jutni a csapatépítés végére. Így tudjuk elérni azt, hogy résztvevőként azzal a jó érzéssel távozzatok majd a program végén, hogy tudjátok, miről szólt ez a nap, látjátok az értelmét, hasznosságát saját magatokra és a csapatra nézve is.

A csapatépítés nálunk sohasem öncélú. Azt akarjuk, hogy ha már rászánjátok az időt, energiát, a forrásokat, akkor azért valódi tartalmat, értéket kapjatok.

 

 

10 jó ok arra, hogy minket válassz, ha csapatépítőket keresel


1. Az Inspiráló Csapatépítés több annál, mint az asztalfiókból kihúzott instant sablonok sorozata. A csapatépítéseink egyediek, az adott közösségre szabottak. Azokra a fejlesztendő területekre fókuszálunk, amelyek a szervezetet, céget leginkább feszítik.


2. Szakembereink képzett és gyakorlott trénerek, szervezetfejlesztők, játékmesterek. A csapatépítés a felszínre hozhat olyan témákat, érzelmeket, akár konfliktushelyzeteket, amit az „itt és most”-ban kezelni kell. Nem ijedünk meg attól, ha a folyamat közben improvizálni kell.


3. Ha azt érzed, hogy a csapatod többre hivatott, sokkal többre képes, akkor biztos lehetsz benne, hogy ezt kihozzuk belőletek. Rávilágítunk a csapat erősségeire, és fejlesztendő területeire. A csapatépítés sokszor nagyon jó diagnózist ad a szervezetről. Erre tudunk alapozni akkor is, ha a következő lépésként egy szervezetfejlesztési folyamatot kértek.


4. Tudjuk, hogy akkor működik jól a csapatépítés, ha a résztvevők aktívak, lelkesek, szórakoztatják, inspirálják őket a játékok. Ezért figyelünk arra, hogy a szakmai tartalom mellett a játék örömét is átéljétek. Az Inspiráló Csapatépítés fejlődést és igazi játékélményt is nyújt.


5. Több, mint száz szervezetnél, cégnél, közösségnél végeztünk már fejlesztői munkát, coachingot, tanácsadást, csapatépítést, ez pedig egyedülálló muníciót jelent. Jól kezeljük a csapatban lévő konfliktusokat, feszültséget, kommunikációs és együttműködésbeli elakadásokat.


6. Kimozdítjuk a résztvevőket a komfortzónájukból, de ezt szakmai alapossággal és felelősséggel tesszük. A cél mindig a tanulás, a fejlődés, az, hogy a csapat ettől a naptól kezdve egy jobb minőségben tudjon dolgozni, együttműködni, kommunikálni.  


7. Ha egy túlfeszített, stresszes időszak után lazítani szeretnétek, és ehhez kerestek élményprogramot, akkor választhatjátok a Játékkommandót. A Játékkommandó a csapatépítéseinknek az a megjelenési formája, ami csak a szórakoztatásról, önfeledt kikapcsolódásról szól. A Játékkommandónál a nevetésé a főszerep. Szórakoztató, vidám játékok sokaságával várunk benneteket.


8. Az ország egész területén vállalunk csapatépítést, szívesen megyünk az általatok kiválasztott helyszínre. Kültéri és beltéri csapatépítést is kérhettek.


9. Csapatépítéseink nem korosztályfüggők. Dolgoztunk már ifjúsági csoportokkal és nyugdíjas szervezetekkel is. Az sem jelent problémát, ha egy szervezeten, cégen belül nagy a korkülönbség. Minden fontos infót begyűjtünk tőletek már az ajánlatkérés szakaszában, így eszerint állítjuk össze a testreszabott folyamatot.


10. A saját csapatunkat is folyamatosan építjük. Rengeteg játékot mi magunk fejlesztettünk ki, mert egyszerűen imádunk játszani, újdonságokat kipróbálni. Az Inspiráló Csapatépítés játékai egytől egyig jól működő, bevált játékok.